Σε εορταστικό κλίμα κινείται η αγορά σήμερα, ενόψει του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν σε λίγες ώρες, ενώ πλήθος πολιτών σπεύδει για τις αγορές της τελευταίας στιγμής, με την Ερμού να έχει γεμίσει από κόσμο. Τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 20:00 το βράδυ. Αύριο, 1η ημέρα της νέας χρονιάς, καθώς και τη Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά.
Παράλληλα, τροποποιήσεις έχουν προγραμματιστεί και στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό στις γραμμές 1,2 και 3, αλλά και στο Τραμ, θα ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 23:00, οπότε και οι τελευταίοι συρμοί θα κατευθυνθούν στα αμαξοστάσια. Το ίδιο ισχύει για τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία.
- Πόσοι πύραυλοι έχουν απομείνει στο Ιράν; Η μεγάλη μείωση και οι τακτικές επιβίωσης της Τεχεράνης
- 25η Μαρτίου: Η άγνωστη καπετάνισσα Δόμνα Βισβίζη - Θυσίασε μυθική περιουσία για το '21 και πέθανε ζητιανεύοντας
- H άγνωστη 25η Μαρτίου πριν το 1821: Η εξέγερση του 1770 που λίγοι γνωρίζουν
- Κόπηκε το «Εδώ ΤV», δεν θα αποχαιρετήσει καν το κοινό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.