Μενού
paliospyroy
Ιωάννα Παλιοσπύρου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Εξακολουθεί να υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 από την Εφη Κακαράντζουλα. Η Ιωάννα, που συνεχίζει να δίνει τον αγώνα της, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, καθώς υποδέχθηκε το νέο έτος μέσα στο νοσοκομείο καθώς είχε προγραμματισμένο χειρουργείο.

«Καλή και όμορφη χρονιά σε όλους. Εμένα με βρήκε σε προγραμματισμένο χειρουργείο όλα καλά. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους παλεύουν με την υγεία τους όλα θα πάνε καλά. Με αγάπη Ιωάννα», έγραψε η Ιωάννα αναρτώντας μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

paliospiroy

 

Πριν από δύο χρόνια ξεκίνησε ένας γολγοθάς για την Ιωάννα, που ακόμα συνεχίζεται, αφού το τέλος δεν είναι κοντά. «Θα ήθελα πολύ να πω ότι είμαι κοντά στο να τελειώσει όλο αυτό, αλλά δεν ισχύει. Κανείς δεν παίρνει την ευθύνη να μου πει συγκεκριμένα κάτι, γιατί κανείς δεν ξέρει. Εξαρτάται από τον οργανισμό, έχει να κάνει με το είδος του εγκαύματος... Είναι όλα πολύ σχετικά και παίζει σημαντικό ρόλο το πόσο εγώ η ίδια ακολουθώ τις οδηγίες, γιατί αυτό μπορεί να με πάει μπροστά, μπορεί και πίσω, θέλω να πιστεύω πως μπορεί να μην είμαι κοντά στο τέλος, αλλά έχω κάνει σημαντική απόσταση», παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA