Μενού
aliakmonas
Αλιάκμονας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Δεν ήξερα τίποτα, με δρομολόγησε το κέντρο. Στο φράγμα. Πήγα, ήταν η κοπέλα, μπήκε στο πίσω κάθισμα, την πήγα στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης» αναφέρει ο οδηγός ταξί, που παρέλαβε την 29χρονη μητέρα αφού αυτή είχε μόλις σκοτώσει το παιδί της στα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα.

Ο ίδιος φέρεται να έχει καταθέσει στην Αστυνομία πως δεν διέκρινε απολύτως καμία ταραχή στη γυναίκα. «Δεν μου είπε τίποτα απολύτως. Κανονική κούρσα, όπως παίρνει ο κόσμος ένα ταξί. Δεν ήξερα τίποτα και με κάλεσαν στην Ασφάλεια. Εκεί ρώτησα και μου είπαν ότι είναι η κοπέλα που μετέφερες σκότωσε το παιδί της» ανέφερε μιλώντας στο OPEN.

Η γυναίκα οδηγείται την Τετάρτη ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ σύμφωνα με τον συνήγορό της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Το μεσημέρι της Δευτέρας η γυναίκα οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Βέροιας, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.Το μεσημέρι της Δευτέρας, σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε η κηδεία του 11 μηνών βρέφους της. Εκεί βρέθηκαν η γιαγιά, ο παππούς και ο θείος του βρέφους.

 Ο δικηγόρος της 29χρονης μητέρας πάντως, Αντώνης Μπιδέρης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, διαψεύδει ότι η πελάτισσά του πήγε και γιόρτασε την Πρωτοχρονιά, ενώ επισημαίνει ότι απομονώθηκε πλήρως για να μην βλέπει κανέναν.  «Είχα λίγο χρόνο να ασχοληθώ με την δικογραφία. Την έχω προσεγγίσει, έχουμε μιλήσει στο κρατητήριο. Δεν έχει συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα των πράξεων της» αναφέρει ο κ. Μπιδέρης και συνεχίζει. «Διαψεύδω ότι πήγε σε ρεβεγιόν. Η γυναίκα αυτή μετά την πράξη, πήγε και απομονώθηκε κάπου, σε ένα μέρος σαν σπηλιά. Πρέπει να ανοίξει ένα θέμα για τις ακούσιες νοσηλείες. Σήμερα θα βάλουμε το χέρι βαθιά στη δικογραφία και θα μάθουμε αν μπαινόβγαινε σε ψυχιατρικές κλινικές» ανέφερε σχετικά, χωρίς να δίνει ξεκάθαρη απάντηση αν η γυναίκα τον τελευταίο καιρό παρακολουθείτο από ψυχίατρο.