Ξυλοκόπησαν και τραυμάτισαν 16χρονο για ασήμαντη αφορμή… Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 9ης Ιανουαρίου στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της περιοχής 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας. Επίσης σε βάρος 4 ανηλίκων (2 ημεδαπών, 14 και 15 ετών και 2 παιδιών από την Αλβανία 14 και 15 ετών), που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ως συνεργοί του ανωτέρω κατηγορούμενου, σχηματίστηκε δικογραφία για, κατά περίπτωση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Ειδικότερα πέντε λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι στην οδό Θ. Τιτοπούλου στον Αγιο Στέφανο η ομάδα των νεαρών επιτέθηκε και τραυμάτισε 16χρονο στο δεξί μέρος του κεφαλιού με γροθιές και κλωτσιές καθώς και με ένα ξύλινο αντικείμενο. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 14χρονος αλλοδαπός βιντεοσκοπούσε το συμβάν. Έπειτα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 15χρονο ημεδαπό, τον οποίο οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Στεφάνου, όπου και συνελήφθη. Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν και οι γονείς του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα για τα ακριβή αίτια της επίθεσης είναι σε εξέλιξη ωστόσο από τα ως τώρα στοιχεία δεν έχει προκύψει κίνητρο της επίθεσης να ήταν οπαδικές διαφορές ή ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών που είχαν προκύψει στο παρελθόν.
- Οι μοιραίες παραλείψεις και τα ερωτήματα για την ασφάλεια στη Βιολάντα: Συνεχίζεται η προανάκριση
- Εντοπίστηκε πιθανώς κατοικήσιμος πλανήτης 150 έτη φωτός μακριά, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα
- Η παρεξήγηση στο γκολ του Ολυμπιακού για το 1-2: Γιατί ζήτησαν «συγγνώμη» Τσικίνιο και Κοστίνια
- Χώρισε η Έλενα Τσαγκρινού: «Είναι κάτι που πληγώνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.