Ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου των φυλακών όπου και κρατείται θα βρεθεί την Παρασκευή η μητέρα της 12χρονης από τον Σεπόλια, που έπεσε θύμα βιασμών και εκμετάλλευσης. Μαζί με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, θα δώσει εξηγήσεις αναφορικά με την προσφυγή κατά της προσωρινής της κράτησης. Οπως μάλιστα ανέφερε ο νομικός, παρότι αυτό είναι ένα δικαίωμα που δίνει ο νόμος, τις περισσότερες φορές ανάλογα αιτήματα απορρίπτονται. Η 37χρονη θα βρεθεί ενώπιον των μελών του συμβουλίου για να δώσει διευκρινίσεις για το αίτημά της, ωστόσο σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, που φιλοξενήθηκε επίσης στην ίδια εκπομπή του Alpha «Δεν καταδεικνύεται ιδιαίτερη θέληση από τις δικαστικές αρχές ώστε να αποφυλακιστεί η μητέρα».
Η μητέρα του παιδιού έχει προφυλακιστεί μετά από την απολογία της σε ανακρίτρια και Εισαγγελέα κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς το 12χρονο κορίτσι φέρεται να βιαζόταν συστηματικά και το εξέδιδαν. Για την ίδια υπόθεση είναι προφυλακισμένοι άνδρες που έκλειναν ραντεβού μέσω τρίτου με το κορίτσι και το βίαζαν με χρηματικό αντάλλαγμα. «Εγκέφαλος» φέρεται να είναι ο Ηλίας Μίχος, ο πρώτος που πέρασε το κατώφλι των φυλακών για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
- Οι μοιραίες παραλείψεις και τα ερωτήματα για την ασφάλεια στη Βιολάντα: Συνεχίζεται η προανάκριση
- Εντοπίστηκε πιθανώς κατοικήσιμος πλανήτης 150 έτη φωτός μακριά, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα
- Η παρεξήγηση στο γκολ του Ολυμπιακού για το 1-2: Γιατί ζήτησαν «συγγνώμη» Τσικίνιο και Κοστίνια
- Χώρισε η Έλενα Τσαγκρινού: «Είναι κάτι που πληγώνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.