Αίτημα αποφυλάκισης κατάθεσε η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια. Η απόφαση για το αν θα γίνει δεκτό αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. Η 37χρονη είχε συλληφθεί για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας της ίδιας της κόρης της τον περασμένο Οκτώβριο. Η μητέρα της 12χρονης εμφανίστηκε ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ζητώντας να αποφυλακιστεί από τον Κορυδαλλό όπου κρατείται. Σας παρακαλώ αφήστε με να πάω στα παιδιά μου. Δεν έχει σχέση με όσα με κατηγορούν», φέρεται να είπε η ίδια σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.
«Ρωτήθηκε πάρα πολλά πράγματα, έδωσε όλες τις εξηγήσεις που έπρεπε, δικαιολόγησε οτιδήποτε ρωτήθηκε από όλους τους δικαστές και για τις καταθέσεις που υπάρχουν και για κάποια μηνύματα που υπάρχουν. Εγώ πραγματικά είμαι αισιόδοξος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο συνήγορος της 37χρονης, Απόστολος Λύτρας. Επιπλέον, η υπεράσπιση της κατηγορούμενης παρουσίασε στο δικαστήριο καταθέσεις και υπομνήματα από όλα τα παιδιά της οικογένειας, γείτονες και καθηγητές των παιδιών. «Θεωρεί ότι είναι άδικα στη φυλακή, έκλαιγε, θέλει να προστατέψει τα παιδιά της, θέλει να βγει να τους συμπαρασταθεί», ανέφερε από την πλευρά της η συνήγορος της 37χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου. Έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συγκεντρώθηκαν μέλη της Επιτροπής Αλληλεγύης, ζητώντας την αποφυλάκιση της 37χρονης.
- Ποιος κυβερνά το Ιράν: Μυστήριο γύρω από τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Η CIA αποκωδικοποιεί τα ίχνη του
- Τι είναι το «αλπικό διαζύγιο»: Η τάση χωρισμού που τρομάζει
- Γιατί το 1993 είναι η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ελληνικής μουσικής
- Νέα Ελβετία, Ασύρματος: Αθηναϊκές γειτονιές που ξέρουμε ονομαστικά αλλά δεν ξέρουμε πού πέφτουν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.