Μενού
kinisi
Κίνηση στους δρόμους | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με πολλά πρoβλήματα στους δρόμους άρχισε η νέα εβδομάδα καθώς από νωρίς το πρωί της Δευτέρα πολύ υπάρχει αυξημένη κίνηση σε κεντρικούς δρόμους. Οπως ενημέρωσε η Αττική Oδός οι καθυστερήσεις για την έξοδο στην έξοδο για Λαμία φτάνουν ως και τα 30 λεπτά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω πολύ αυξημένης κίνησης στην Αθηνών -Λαμίας.

Η κατάσταση έχει επιβαρυνθεί, πέρα από τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν σήμερα για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσυαντίνου, απο τροχαίο ποy σημειώθηκε προς την έξοδο Καλυφτάκη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ανθρώπου. Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ στο ρεύμα ανόδου της Κηφισιάς έχει σχηματιστεί ουρά 13 χιλιομέτρων μετά το τροχαίο.

 

kinisi

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Αναλυτικά, σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και κατά τις ώρες 06:00’ έως 14:00’ θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς του Δήμου Αθηναίων:

  • Μητροπόλεως σε όλο το μήκος της,
  • Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδριανού και Ερμού,
  • Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αιόλου και Αθηνάς.

Επιπλέον, από σήμερα, Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 22:00’ έως αύριο, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 14:00’, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στις ανωτέρω οδούς.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν καθώς και να μην εφαρμοσθούν ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων Τροχαίας. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις όλων των αστυνομικών των υπηρεσιών που εμπλέκονται στα μέτρα που θα ληφθούν.

Σημειώνεται ότι, οι πολίτες που επιθυμούν, θα μπορούν να προσέρχονται στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου πλησίον του Μητροπολιτικού Ναού, όπου θα βρίσκεται η σορός του τέως Βασιλιά, από την 06:00’ ώρα έως την 11:00’ ώρα της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2023, ενώ στη συνέχεια, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας, πρόσβαση στον Μητροπολιτικό Ναό θα έχουν αυστηρά οι προσκεκλημένοι της οικογένειας.