Μενού
elena-polyxronopoyloy
Ελενα Πολυχρονοπούλου | NDP
  • Α-
  • Α+

Αθώα για την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης ανακηρύχθηκε παμψηφεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων το μοντέλο και παίκτρια ριάλιτι, Έλενα Πολυχρονοπούλου. Το μοντέλο και ο σύντροφός της είχαν κατηγορηθεί ότι κατείχαν κοκαΐνη 8 κιλών, έκαναν εμπορία του ναρκωτικού σε διάφορα κοσμικά καταστήματα των Αθηνών, αλλά και ότι αυτές τις παράνομες πράξεις τις έκαναν κατ' επάγγελμα. 

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Αλέξη Κούγια, το δικαστήριο δεν αποδέχθηκε κανένα από τα επιχειρήματα του μάρτυρα κατηγορίας, ο οποίος ήταν ανθυπαστυνόμος της δίωξης ναρκωτικών της Ελληνικής Αστυνομίας για την εντολέα του, ενώ δέχθηκε όλα τα επιχειρήματα της υπεασπίσεως. Παράλληλα, αναφέρει ότι το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων απέρριψε τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου και πρώην συντρόφου της, ο οποίος και καταδικάστηκε από το Δικαστήριο καθώς του επιβλήθηκε ποινή καθείρξεως 10 ετών.

Ο κ. Κούγιας αναφέρει ότι έχει λάβει εντολή να καταθέσει αγωγές και μηνύσεις κατά όσων δεν σεβάστηκαν το τεκμήριο αθωότητας και για όσους διέδωσαν παράνομα το υλικό της δικογραφίας «ζητώντας από τον καθένα και την καθεμία παρουσιαστή και παρουσιάστρια, αποζημίωση 100.000 ευρώ». Μάλιστα προαναγγέλλει ανάλογη στάση και για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Σήμερα και μετά από πολύωρη διαδικασία, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, με τη σύμφωνη γνώμη του κυρίου Εισαγγελέως της έδρας, αθώωσε παμψηφεί την κυρία Ελένη Πολυχρονοπουλου, η οποία κατηγορείτο ότι μαζί με τον σύντροφο της κατείχαν ποσότητα κοκαΐνης 8 κιλών, ότι έκαναν εμπορία κοκαΐνης σε διάφορα κοσμικά καταστήματα των Αθηνών άλλα και το ότι αυτές τις παράνομες πράξεις τις έκαναν κατ’ επάγγελμα.

Το Δικαστήριο δεν εδέχθη κανένα από τα επιχειρήματα του μάρτυρα κατηγορίας, ανθυπαστυνόμου της δίωξης ναρκωτικών της ΕΛ.ΑΣ. για την κυρία Πολυχρονοπουλου, ενώ αντιθέτως, δέχθηκε όλα τα επιχειρήματα της υπερασπίσεως, την οποία εκπροσώπησε ο επικεφαλής του γραφείου μας, κύριος Αλέξης Κούγιας και αθώωσε την κυρία κατηγορουμένη παμψηφεί, ενώ αντιθέτως, απέρριψε τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου και πρώην συντρόφου της και τον καταδίκασε κατά το κατηγορητήριο, επιβάλλοντας σε αυτόν ποινή καθείρξεως 10 ετών.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, η κυρία κατηγορούμενη και το δικηγορικό μας γραφείο αναμένουμε από όλες τις πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές εκπομπές της τηλεόρασης – λαϊκά δικαστήρια, οι οποίες με τους παρουσιαστές τους, προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον για το ποιος θα διαδώσει την μεγαλύτερη συκοφαντική είδηση για την κυρία κατηγορουμένη, διότι η εντολή την οποία έχουμε λάβει είναι, για όσους καταρράκωσαν το τεκμήριο αθωότητας και για όσους διέδωσαν παρανόμως το υλικό της δικογραφίας και κατέστρεψαν, στην κυριολεξία, την κυρία κατηγορουμένη, να καταθέσουμε αγωγές και μηνύσεις, ζητώντας από τον καθένα και την καθεμία παρουσιαστή και παρουσιάστρια, αποζημίωση 100.000 ευρώ.

Η σημερινή απόφαση είναι και προάγγελος για το τι θα ακολουθήσει την αθωωτική κρίση για την κυρία Σ.Π., αφού οι ίδιες ακριβώς εκπομπές, με τους ίδιους ακριβώς παρουσιαστές είχαν επιδείξει και επιδεικνύουν την ιδία παράνομη συμπεριφορά προς την κυρία κατηγορουμένη, την οποία έχουμε την τιμή να υπερασπιζόμαστε.

Αθήνα, 17.1.2023

Με εκτίμηση και σεβασμό,
Οι συνεργάτες του Δικηγορικού γραφείου
Αλεξίου Κούγια και συνεργατών»