Μενού
kideia-konstantinoy
Κηδεία Κωνσταντίνου | Getty
  • Α-
  • Α+

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (16/1) ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ ενώ η οικογένεια παρέθεσε δείπνο στους υψηλούς προσκεκλημένους που έδωσαν το «παρών» στην κηδεία. Το μενού περιελάμβανε θαλασσινά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της καθυστέρησης για να ολοκληρωθεί το τελετουργικό της κηδείας, το γεύμα τελικά μετατράπηκε σε δείπνο στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Από το γεύμα έλειπαν ο Αλβέρτος αλλά και η πριγκίπισσα Άννα που επέλεξαν να αναχωρήσουν από την Ελλάδα. Το γεύμα είχε τη μορφή μπουφέ. Δεν υπήρχε η παραδοσιακή ψαρόσουπα όπως συνηθίζεται σε κηδείες, αλλά πιάτα με θαλασσινά. Μάλιστα ανάμεσα στα πιάτα ήταν η νηστίσιμη σπανακόπιτα αλλά και τα ντολμαδάκια, δύο σπεσιαλιτέ που αγαπούσε ιδιαίτερα ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ. Ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» αποκάλυψε πως το γεύμα και ο μπουφές στοίχισαν 40.000 ευρώ. Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας μάλιστα εξήγησε ότι το κόστος για κάθε άτομο ανερχόταν περίπου 200 ευρώ. Το «παρών» έδωσαν 180 άτομα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA