Μενού
mpampis-anagnostopoulos
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Το θέμα της επιμέλειας της κόρης της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς ήρθε στην επικαιρότητα μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι παππούδες της μικρής από την πλευρά του δολοφόνου. «Ο Αναγνωστόπουλος έχει χάσει την πατρική του ταυτότητα, όση σχέση έχετε εσείς με τη Λυδία έχει και ο Αναγνωστόπουλος» ανέφερε ο συνήγορος της οικογένειας Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης. 

«Δεν χρειάζεται αυτός που ασκεί γονική επιμέλεια καμία έγκριση από κανέναν για τον τόπο διαμονής του παιδιού. Ζητήσαμε να μεταρρυθμιστεί η επικοινωνία με την άλλη οικογένεια και να γίνεται με Skype και Viber, όπως κάνουν όλοι οι μετανάστες. Συνεκδικάστηκαν χθες, οι γονείς του δολοφόνου ζήτησαν να πάρουν εκείνοι τη γονική μέριμνα. Συνέβη το εξής περιστατικό το καλοκαίρι. Επικαλούμαι τη λογική σας. Πήραν ένα παιδί, το πήραν από το σπίτι της Σουζάνα, με καύσωνα το έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο για μισή ώρα, μόλις γύρισε το παιδί στα 2 του χρόνια είπε για πρώτη φορά τη λέξη μπαμπά» είπε ο κ. Χαρμάνης στον ΑΝΤ1. 

«Ο Αναγνωστόπουλος έχει χάσει την πατρική του ταυτότητα, όση σχέση έχετε εσείς με τη Λυδία έχει και ο Αναγνωστόπουλος. Όχι μόνο απαγορεύεται να φέρουν σε επαφή το παιδί με τον Αναγνωστόπουλο, μπορεί να έχει και ολέθρια αποτελέσματα. Ποιο είναι το συμφέρον του παιδιού; Να ζήσει στις Φιλιππίνες ή να ανατραφεί στο περιβάλλον που ανετράφη ο δολοφόνος;», σημείωσε.