Στην εισαγγελία της Πάτρας έγινε πριν από λίγο η μεταγωγή από το Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού των 7 αντιεξουσιαστών που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούταν στη διάπραξη ένοπλων ληστειών, κλοπών μοτοσυκλετών, καθώς και στην καλλιέργεια και πώληση κάνναβης στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Έξω από το δικαστήριο επικράτησαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ στο ίδιο σημείο βρέθηκαν και συγγενείς των συλληφθέντων, όπως και ο «Στέλιος» της «17 Νοέμβρη», που είναι και πατέρας ένας εξ αυτών.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, tempo24, που επικαλείται του συνηγόρους υπεράσπισης, οι κατηγορούμενοι ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή, αφού πρώτα τους απαγγέλθηκε το κατηγορητήριο από την Εισαγγελία.


- Fuel Pass 2026: Έκτακτη σύσκεψη για την αποκατάσταση της πλατφόρμας - 30 είσοδοι το δευτερόλεπτο
- Λακωνία: «Εγώ την έδεσα, χτυπούσε την γυναίκα μου» λέει ο πατέρας της 30χρονης που πέθανε
- Παλλήνη: Βρέθηκε σορός άνδρα σε δρόμο - Είχε τάιραπ γύρω από τον λαιμό
- Άννα Βίσση - Χριστίνα Πολίτη: Δύο ξένοι μετά από 30 χρόνια φιλίας; - Η «πόρτα» στο καμαρίνι και το unfollow
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.