«Χτύπησαν διάνα» οι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε μονοκατοικία στην Κηφισιά τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας. Οι δράστες, προφανώς ήταν καλά διαβασμένοι και γνώριζαν ότι αν καταφέρουν να μπουν στο σπίτι θα φύγουν με... γερή μπάζα. Οπερ κι εγένετο. Οι δράστες απενεργοποίησαν τον συναγερμό, ενώ έκοψαν με τροχό τις πόρτες δύο χρηματοκιβωτίων!
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι κατά την απουσία της άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της στην Κηφισιά και κατάφεραν να της κλέψουν χιλιάδες ευρώ. Οι δράστες μπήκαν στην μονοκατοικία, αφού παραβίασαν την περίφραξη. Η παθούσα κατήγγειλε ότι οι διαρρήκτες απενεργοποίησαν τον συναγερμό, ενώ σκαρφάλωσαν στον πρώτο όροφο και μπήκαν μέσα από το παράθυρο χρησιμοποιώντας σκάλα.
Κάνοντας άνω-κάτω το σπίτι εντόπισαν δύο χρηματοκιβώτια, ένα στο ισόγειο γραφείο και ένα στο υπνοδωμάτιο. Με τροχό που είχαν μαζί τους, γνωρίζοντας προφανώς για την ύπαρξη χρηματοκιβωτίου, έκοψαν τις πόρτες των χρηματοκιβωτίων και απέσπασαν συνολικά:
- 2.000 χρυσές λίρες Αγγλίας
- 20.000 ευρώ
- κοσμήματα αξίας περίπου 50.000 ευρώ
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.