Μενού
sepolia-mitera
Η 37χρονη μητέρα της ανήλικης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Απεργία πείνας ξεκίνησε η μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια μετά την απόρριψη του αιτήματός της να αποφυλακιστεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Η ίδια μιλά μέσα από τη φυλακή και υποστηρίζει πως είναι αθώα ότι μετανιώνει που άκουσε τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ να μην τον πλησιάσει. Αναφέρει πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω, θα σκότωνε τον Ηλία Μίχο εάν τον είχε μπροστά της. Έτσι, όπως είπε, θα ήταν «δίκαια και όχι άδικα μέσα στη φυλακή». 

Η μητέρα της 12χρονης, μέσα από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία, μετά την απόρριψη του αιτήματός της να αποφυλακιστεί, φωνάζει για την αθωότητά της. «Έκανα το λάθος που άκουσα τη ΓΑΔΑ που μου είπε να μην τον πλησιάσω και να μην δώσω κάποιο στοιχείο ότι τον έχω καταγγείλει», αναφέρει η 37χρονη και συνεχίζει: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, τώρα δε θα υπήρχε (σ.σ ο Μίχος) και θα ήμουνα δίκαια μέσα και όχι άδικα». Η ίδια υπογραμμίζει σε όλους τόνους ότι δεν είναι μαστροπός.

  • Δημοσιογράφος: Εσείς αρνείστε κατηγορηματικά την κατηγορία της μαστροπείας
  • Mητέρα 12χρονης: Εννοείται, εννοείται, έχω οκτώ παιδιά, έχω μεγαλώσει δύο κορίτσια μεγαλύτερα από την .... (σ.σ. λέει το όνομα της κόρης της), δηλαδή θα περίμενα αν είχα τέτοιες τάσεις, θα περίμενα η .... να πάει 12 χρονών για να γίνω μαστροπός στο παιδί, δηλαδή δεν είχα άλλα κορίτσια μεγαλύτερα να το κάνω; Θα περίμενα να μεγαλώσει το συγκεκριμένο παιδί, να κάνω σε αυτό; Γιατί;

Αιχμές για την έρευνα της Αστυνομίας

Μάλιστα η μητέρα της 12χρονης αφήνει αιχμές και για την έρευνα που πραγματοποίησε η Αστυνομία στο μαγαζί του Μίχου. Αναρωτιέται πώς δεν εντόπισαν εγκαίρως το κινητό και το tablet που είχε κρύψει ο Ηλίας Μίχος στο μαγαζί του, όπως πρώτο αποκάλυψε το Star. «Αυτά βρέθηκαν στη σκάλα που πήγαινε στο υπόγειο. Σε ένα σημείο, λοιπόν, που ξέρουν ότι στο υπόγειο βιαζόταν το παιδί. Πώς δεν έψαξαν εκεί και βρέθηκαν μετά, και δεν βρέθηκαν από την αστυνομία. Ενας Πακιστανός πήγε και τα έδωσε όταν έμαθε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί που καθάριζε ήταν του Μίχου», είπε η μητέρα της 12χρονης.«Ένα μήνυμα που θέλω να στείλω στο παιδί μου είναι να μην στεναχωριέται, να μην έχει τύψεις και ενοχές για μένα καθόλου, το μόνο που δεν φταίει σε τίποτα είναι αυτό», είπε μέσα από τη φυλακή η 37χρονη.