Μενού
sepolia
Glomex
  • Α-
  • Α+

Η επιτροπής αλληλεγγύης της 12χρονης από τα Σεπόλια που έπεσε θύμα βιασμού κι εκπόρνευσης από τον Ηλία Μίχο κι άλλους παιδόφιλους, πραγματοποίησε το πρωί συγκέντρωση συμπαράστασης στην απεργό πείνας μητέρα της 12χρονης. Η 37χρονη κατηγορείται πως εξέδιδε την κόρη της και γι αυτό είναι προφυλακισμένη. Το συγκεντρωμένο πλήθος φώναζε συνθήματα υπέρ της μάνας και κατά των παιδοβιαστών. Μαζί και τα παιδιά της, με την επιτροπή στην ανακοίνωσή της να φιλοξενεί και δηλώσεις δύο εκ των παιδιών.

Αθώα η μάνα μας

Η 17χρονη κόρη της, λέει χαρακτηριστικά: «Πιστεύω πως η μάνα μας είναι αθώα και είναι άδικα στη φυλακή δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την ενοχή της. Ηταν πάντα δίπλα μας σε όλα, πάντα ό,τι γινόταν ήταν εκεί κι έτρεχε να δει τι μας έχει συμβεί». Ο 16χρονος γιος της 37χρονης υποστηρίζει: «Με όλη τη δύναμη της ψυχής μου το φωνάζω ότι η μάνα μας είναι αθώα. Αδικα είναι μέσα, δεν έχουν στοιχεία. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Βγαίναμε βόλτες όλοι μαζί με τον πατέρα μας. Οταν πηγαίνω να τη δω στο επισκεπτήριο στη φυλακή είναι η χειρότερες στιγμές της ζωής μου.

«Κυκλοφορούν ανενόχλητοι οι βιαστές»

Η μητέρα της 12χρονης δηλώνει «πάρα πολύ στεναχωρημένη με την απόφαση του συμβουλίου. Οι βιαστές που στιγμάτισαν το παιδί μου, είναι έξω, κυκλοφορούν ανενόχλητοι και συνεχίζουν την καταστροφή και σε άλλα παιδιά. Πού είναι το κράτος, πού είναι η Δικαιοσύνη;» Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, θα υποβάλει εκ νέου έφεση σε δύο μήνες.

Νέα εντάλματα σύλληψης

Εξάλλου, όπως αναφέρει η κυριακάτικη Real News έρχονται κι άλλα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση. Ενα για έναν άνδρα, που φέρεται να παίζει κομβικό ρόλο, καθώς φέρεται να ήταν αυτός που την πήγαινε σε ραντεβού με τους παιδοβιαστές και να έπαιρνε τα χρήματα. Παράλληλα, υπάρχουν άλλοι 4 άνδρες που είχαν συνομιλήσει τουλάχιστον από μία φορά με την 12χρονη και θα κληθούν να καταθέσουν.