Μενού
exafanisi-ereynes
Εξαφάνιση, έρευνες | Eurokinissi (Φωτογραφία αρχείου)
  • Α-
  • Α+

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι Αρχές της Κρήτης μετά την εξαφάνιση μίας γυναίκας στη Βιάννο στο Ηράκλειο, με την 57χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, να έχει αφήσει στο σπίτι της ένα σημείωμα με το οποίο αποχαιρετά τους δικούς της ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής (29/1) όταν σήμανε συναγερμός στο Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου καθώς η οικογένεια της 57χρονης δήλωσαν την εξαφάνισή της αλλά και την ύπαρξη του εν λόγω σημειώματος. Αμέσως ξεκίνησε ένα θρίλερ για τον εντοπισμό της γυναίκας καθώς οι δικοί της άνθρωποι φοβούνται πως έχει σκοπό να δώσει τέλος στη ζωή της ή ακόμη χειρότερα να το έχει πράξει ήδη.

Στην επιχείρηση εντοπισμού της 57χρονης αναμένεται να μπουν και υπάλληλοι του Λιμενικού Σώματος, καθώς από την οικογένεια και την Αστυνομία εκτιμάται, ότι η γυναίκα μπορεί να κατευθύνθηκε προς τη θάλασσα. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συγγενείς της είπαν πως πήρε μαζί της βατραχοπέδιλα. Άμεση είναι η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού Σώματος, στελέχη των οποίων ξεκινούν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό της.