Μενού
exafanisi-nea_makri
Εξαφάνιση | Χαμόγελο του Παιδιού
  • Α-
  • Α+

Στην ενεργοποίηση του Missing Alert προχώρησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση του 53χρονου Κωνσταντίνου Μπιμπίκου από τη Νέα Μάκρη. Ο άνδρας εξαφανίστηκε το Σάββατο (21/1) και το «Χαμόγελο» δημοσιοποίησε τα στοιχεία του μετά από αίτημα της οικογένειάς του, καθώς η ζωή του βρίσκεται πιθανόν σε κίνδυνο.

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπίκος έχει ύψος 1,68 μ., είναι αδύνατος, έχει μακριά μαύρα μαλλιά τύπου ράστα και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε δεν γνωρίζουμε τι φορούσε.

#MissingAlert ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΙΜΠΙΚΟΥ, 53 EΤΩΝ https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/eksafanisi-tou-konstantinou-mpimpikou-53-eton/

Posted by Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child on Monday, January 30, 2023

Όποιος έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.