Μενού
pispirigkoy
Η αδερφή (κέντρο), η μάνα (αριστερά) κι ο πατριός (δεξιά) της Ρούλας Πισπιρίγκου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στις 11:00 άρχισε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, για την δολοφονία και την απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης κόρης της με κεταμίνη. Κατά την έναρξη της διαδικασίας, η πρόεδρος διέταξε να αποχωρήσουν από την αίθουσα η μητέρα, η αδελφή κι ο πατριός της κατηγορούμενης, καθώς πρόκειται για μάρτυρες υπεράσπισης, τους οποίους έχει προτείνει η 34χρονη φερόμενη ως δολοφόνος. Μαζί με τους οικείους της κατηγορούμενης και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της (σ.σ.: εκκρεμεί ο ορισμός της δικασίμου) εκτός αιθούσης οδηγήθηκε και η Ουρανία Δημακοπούλου, η οποία είναι η ιατροδικαστής που έχει ορίσει ο Αλέξης Κούγιας ως τεχνικό σύμβουλο της πελάτισσάς του.

Σήμερα στην αίθουσα θα καταθέσει μόνο ο Μάνος Δασκαλάκης, ο σύζυγος της φερόμενης ως δολοφόνου της 9χρονης Τζωρτζίνας κι ως εκ τούτου ζητήθηκε από τους μάρτυρες υπεράσπισης να εξέλθουν της αιθούσης.

Εβαλε τα κλάματα η κατηγορούμενη

Οπως μετέδωσε η εκπομπή Super Katerina του Alpha, όταν ο Αλέξης Κούγιας άρχισε να διαβάζει το κατηγορητήριο και να αναφέρει τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, που φέρεται να τη δολοφόνησε, έβαλε τα κλάματα.