Μενού
glyka-nera
Γλυκά Νερά | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η οριστική ρήξη της οικογένειας της Καρολάιν με τους γονείς του Αναγνωστόπουλου, οδηγεί σε νέες εξελίξεις αναφορά με τη μικρή Λυδία. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, οι γονείς της Καρολάιν αποφάσισαν οριστικά και αμετάκλητα να δώσουν άλλο επίθετο στη μικρή Λυδία, θέλοντας μια για πάντα να σβήσουν οτιδήποτε μπορεί να θυμίζει τον δολοφόνο πατέρα της.

Ετσι, αυτή τη στιγμή η οικογένεια εξετάζει δύο επίθετα: Ή το Κράουτς, αυτό δηλαδή που είχε και η Καρολάιν, ή το επώνυμο του Φιλιππινέζου συζύγου της αδελφής της Καρολάιν, με τον οποίο ουσιαστικά βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει η σκέψη η Λυδία να δοθεί για υιοθεσία στην οικογένεια της αδελφής της Καρολάιν που ζει νόμιμα στις Φιλιππίνες.

Οπως μετέδωσε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Γεωργία και ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, οι γονείς του Μπάμπη, αποφάσισαν να επιστρέψουν από την Αλόννησο, καθώς αντιλήφθηκαν πως δεν έχει νόημα να βρίσκονται εκεί από την στιγμή που δεν υπάρχει περίπτωση να συναντήσουν την εγγονή τους.

Θυμίζουμε ότι Μόλις οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έμαθαν για την άφιξη της Σουζάνας Κράουτς στην Αλόννησο, μετέβησαν οι ίδιοι στο νησί για να δουν αν είχε μαζί την εγγονή τους, καθώς έχουν δικαίωμα, με βάση δικαστική απόφαση, τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα να βλέπουν τη μικρή. Πήγαν στο σπίτι και όταν διαπίστωσαν ότι η Λυδία δεν είναι μαζί της κάλεσαν την αστυνομία. Μάλιστα, οι γονείς της Κάρολαιν φέρονται να μην άνοιξαν καν την πόρτα και να παρέπεμψαν την οικογένεια του Μπάμπη στον δικηγόρο τους.