Ημέρες πένθους επικρατούν στις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και στο πανελλήνιο μετά και τις κηδείες των χειριστών του αεροσκάφους Phantom F-4, το οποίο κατέπεσε το πρωί της Δευτέρας σε θαλάσσια περιοχή στην Ανδραβίδα. Σήμερα, Παρασκευή, τελέστηκε στο Γρανίτη Νευροκοπίου η κηδεία του κυβερνήτη, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, μία μέρα μετά και την κηδεία του συγκυβερνήτη και υποσμηναγού, Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα, στην Τρίπολη. Το δυσάρεστο γεγονός έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη στην κοινή γνώμη, καθώς και στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο.
Σε ανάρτηση, που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κωνσταντίνος Φλώρος αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τους δύο ιπτάμενους της Πολεμικής Αεροπορίας.
Η ανάρτηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ:
«Μολύβι οι καρδιές μας
Μαύρες οι ψυχές μας
Βαρύ το πένθος
Χαλύβδινη η θέληση μας
Ατσάλινοι συνεχίζουμε
Αταλάντευτοι στον Σκοπό
Αντίο Στάθη!
Αντίο Μάριε!
Το Έθνος σας ευγνωμονεί!
Δύναμη & κουράγιο στους οικείους σας
ΕΛΛΑΔΑ αξίζεις τα πάντα!
Εις το «επανιδείν»… στο Αιώνιο Φως!»
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.