Μενού
biasmos
Βιασμός | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για μία νεαρή κοπέλα στη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον θείο της για βιασμό. Σύμφωνα με τις Αρχές, η 22χρονη ανιψιά του συλληφθέντα κατήγγειλε ότι ο θείος της, από τα μέσα Ιανουαρίου μέχρι και πριν από λίγες ημέρες με λεκτικές απειλές, με απειλές με πυροβόλο όπλο και με σωματική βία προσπάθησε να την οδηγήσει σε γάμο με το γιο του, ενώ παράλληλα την εξανάγκασε να επιβιβαστεί επανειλημμένα σε όχημά του προβαίνοντας σε ασελγείς και γενετήσιες πράξεις, κατά περίπτωση, σε βάρος της.

Η Αστυνομία συνέταξε δικογραφία για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων, σε βάρος 42χρονου Ρομά που συνελήφθη από αστυνομικούς στην Ευκαρπία στη Θεσσαλονίκη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. 

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει: «Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (17-02-2023) σε περιοχή της Ευκαρπίας, 42χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Προηγήθηκε καταγγελία 22χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω (θείος της) κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Ιανουαρίου 2023 έως μέσα Φεβρουαρίου 2023, με λεκτικές απειλές, με απειλές με πυροβόλο όπλο και με σωματική βία προσπάθησε να την οδηγήσει σε εξαναγκαστικό γάμο με το γιο του, ενώ παράλληλα την εξανάγκασε να επιβιβαστεί επανειλημμένα σε όχημά του προβαίνοντας σε ασελγείς και γενετήσιες πράξεις, κατά περίπτωση, σε βάρος της. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».