Μενού
Sepolia - 12xroni
Το κατάστημα του Ηλία Μίχου στα Σεπόλια | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την ερχόμενη Παρασκευή (24/2) αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στην Ανακρίτρια ο 60χρονος πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου, ο οποίος ήταν ένας από τους έξι άνδρες, που ταυτοποιήθηκαν και φέρεται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια, καθώς πήρε προθεσμία. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας ο οποίος ήταν γνωστός τόσο στην περιοχή, όπου και διατηρούσε επαγγελματικό χώρο κοντά στο κατάστημα του Ηλία Μίχου, αναγνωρίστηκε από τη 12χρονη.

Ο πρώην διαιτητής, ο οποίος έχει σχέση και με την πολιτική καθώς είχε κατέβει ως υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 στην Περιφέρεια Αττικής, αρνείται την όποια εμπλοκή του στη φρικιαστική υπόθεση και υποστηρίζει - σύμφωνα με πληροφορίες - ότι είχε επαφή με τη 12χρονη, καθώς ο τόπος εργασίας του βρισκόταν εκεί κοντά.

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος άνδρας, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, είπε ότι γνώριζε τη 12χρονη από τα Σεπόλια και της έδινε χρήματα «1, 2, 5 ευρώ. Τσοντάραμε όλοι για να πάρει ένα παγωτό. Ολοι τη γνώριζαν στη γειτονιά πως ήταν φτωχόπαιδο». Ο διαιτητής υποστήριξε ότι έδινε συμβουλές στο κοριτσάκι για να «μην πέσει σε καμία παγίδα». Οσο για τη σχέση που είχε με τον Ηλία Μίχο που έχει προφυλακιστεί και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας, ο 60χρονος λέει πως τον γνώριζε αλλά «"τα σπάσαμε" το 2019».  «Πέσαμε από τα σύννεφα όλοι γιατί έχουμε αρρωστημένους ανθρώπους στη γειτονιά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πρόσωπα υπεράνω υποψίας εμπλέκονται στην υπόθεση 

Παράλληλα, άξιος αναφοράς σχετικά με την υπόθεση είναι ότι το 12χρονο κοριτσάκι, στην κατάθεσή του στις Αρχές, υπέδειξε ως «εγκέφαλο» τον Ηλία Μίχο, ο οποίος την έστελνε να γνωρίσει επιφανή και υπεράνω υποψίας πρόσωπα, όπως είναι επιχειρηματίες, επιστήμονες και παντρεμένους με παιδιά. Τη μέθοδο αυτή, μάλιστα, ακολούθησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός κατηγορούμενος και στην υπόθεση του 65χρονου δερματολόγου, ο οποίος και προφυλακίστηκε την περασμένη Παρασκευή (17/2). Με τον ίδιο τρόπο ο Μίχος την έβαλε να προσεγγίσει και οδοντίατρο, ο οποίος φέρεται να είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη έναντι αμοιβής. «Όπως με τον δερματολόγο, με είχε στείλει να χτυπήσει το κουδούνι στο ιατρείο του», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, το 12χρονο κοριτσάκι σε μία από τις τελευταίες του καταθέσεις στις Αρχές.

Η 12χρονη είχε μίλησει και για έναν άνδρα, τον οποίο και συνάντησε στην πλατεία, έχει μία κόρη και φέρει, όπως είπε η 12χρονη, παρανόμως όπλο. «Υπάρχει ένας Χ, που είναι παντρεμένος, έχει μία κόρη και ένα παράνομο όπλο. Τον γνώρισα από την πλατεία. Μου λέει ο Μίχος, με αυτόν θα πας, τον πλησίασα λίγο στην πλατεία και ήταν λίγο ανώμαλος», συμπλήρωσε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της. Το κοριτσάκι σημείωσε, επίσης, ότι ο Ηλίας Μίχος ξέρει όλη την αλήθεια και για τη μητέρα της.