Το δρόμο για τη φυλακή πήραν σήμερα, Τρίτη (21/2) δύο ακόμη κατηγορούμενοι για βιασμό της 12χρονης από τα Σεπόλια. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, οι δύο άνδρες κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους.
Οι παραπάνω κατηγορούμενοι όπως και 4 ακόμη έλαβαν κλήσεις να απολογηθούν από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, για το αδίκημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο κάτω των 12 ετών.
Στοιχεία για αυτούς έδωσε το παιδί στην τελευταία του κατάθεση στις Αρχές, στις 3 Φεβρουαρίου. Μεταξύ των έξι είναι και ο διαιτητής-οδοντοτεχνίτης ο οποίος έχει κληθεί να απολογηθεί την Παρασκευή ενώ σε συμπληρωματική απολογία στις 2 Μαρτίου έχει κληθεί ο βιαστής του παιδιού, Ηλίας Μίχος, ο οποίος είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Οκτώβριο.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.