Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην ολιγωρία των αστυνομικών Αρχών στάθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ο πατέρας της 12χρονης, του μικρού παιδιού που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης στα Σεπόλια. Μιλώντας στην τηλεόραση του Star για την υπόθεση ανέφερε ότι επειδή έκαναν 40 μέρες να συλλάβουν τον Ηλία Μίχο θα μπορούσε να είχε στοιχεία, αλλά και άλλα κινητά και να κατάφερε να τα εξαφανίσει, εξαφανίζοντας παράλληλα και τα υπόλοιπα ενοχοποιητικά στοιχεία, που μπορεί να τον βαραίνουν.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι η οικογένειά του βρίσκεται ακόμη σε σοκ και προσπαθεί να συνέλθει, σημειώνοντας ότι κανένας από τους προφυλακισμένους δεν ήταν οικογενειακός τους φίλος, αλλά γείτονες. «Τον δερματολόγο δεν τον ήξερα, ούτε τον πρώην διαιτητή. Τον Μίχο τον ξέραμε 20 χρόνια. Ψωνίζαμε από αυτόν, τον πληρώναμε. Πήγε η σύζυγος μου αρχικά για δουλειά και μετά στείλαμε και την κόρη μου. Του είχαμε εμπιστοσύνη», είπε για τον κατηγορούμενο Μίχο, παραδεχόμενος ότι ξέφυγε από τον ίδιο η κατάσταση και θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο την κόρη του.

Η υπόσχεση που έδωσε ο πατέρας στη 12χρονη

Ο πατέρας της 12χρονης θέλει να τιμωρηθούν όλοι όσοι ασέλγησαν στο παιδί του. Ο ίδιος ψάχνει για δουλειά και προσπαθεί να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στην ανήλικη κόρη του. «Η κόρη μου στεναχωριέται κλαίει, ζητάει τη μαμά της. Μου είπε να της υποσχεθώ πως θα προσέχω την αγαπημένη της γατούλα που είχαμε στο σπίτι και τα αδέλφια της». Ο πατέρας της 12χρονης ήταν σήμερα στα δικαστήρια με τον δικηγόρο του, καθώς εκδικαζόταν η υπόθεση για τα ναρκωτικά που είχαν βρεθεί στο σπίτι του μετά από έρευνα της αστυνομίας. Τελικά απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες και αποχώρησε ανακουφισμένος.

«Τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα παιδιά στηρίζουν απολυτά τη μητέρα πιστεύουν ότι είναι αθώα. Πράγματι ακούστηκε ότι κάποια από τα παιδιά ήταν με έναν Πακιστανό, όλα τα παιδιά είναι του ζευγαριού, αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά» είπε ο Γιώργος Κριεμαδης, δικηγόρος του πατέρα της 12χρονης.