Με βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει το σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων στο ύψος του Ευαγγελισμού στα Τέμπη, όπου μια εμπορική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με επιβατική που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα-Θεσσαλονίκη και είχε 350 επιβάτες. Σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, υπάρχουν νεκροί και δεκάδες τραυματίες, καθώς και ακρωτηριασμένοι, αλλά και εγκαυματίες, καθώς από την σφοδρή σύγκρουση πήραν φωτιά τα βαγόνια. Τρία εξ αυτών εκτροχιάστηκαν, ενώ όπως φαίνεται κι από τα πρώτα βίντεο από το συμβάν, σε πολλά σημεία τα βαγόνια έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.
Η επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Λάρισα, είχε αναχωρήσει στις 19:22. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορική. Από την σύγκρουση ξέσπασε φωτιά και τα δύο πρώτα βαγόνια της αμαξοστοιχίας καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Δείτε live εικόνα από την ΕΡΤ
- Ακόμα και 8,3 Ρίχτερ: Οι ισχυρότεροι σεισμοί στην Ελλάδα - Η τρομακτική λίστα Παπαδόπουλου
- Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πού βρίσκεται η μάχη ΠΑΣΟΚ - Καρυστιανού
- Βρέθηκε ο σωσίας του Νότη Σφακιανάκη και είναι γυμναστής - «Οι μαθητές μου ζητούν να ανεβάσουμε βίντεο»
- Πετράλωνα: Εντοπίστηκαν όλοι οι αγνοούμενοι - Συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια της πολυκατοικίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.