Για την δραματική κατάσταση που επικρατεί στα Τέμπη μίλησε στον ΣΚΑΪ ο Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας. «Πρόκειται για μετωπική σύγκρουση. Βρέθηκαν στην ίδια γραμμή οι δύο αμαξοστοιχίες. Η σύγκρουση ήταν ισχυρότατη και εκτροχιάστηκαν τα βαγόνια 1-2-3-4 Τα 1 και 2 δεν υπάρχουν πια. Υπάρχουν οι ρόδες που έχουν εκτιναχθεί και τα συντρίμμια άμορφα. Έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο περίπου 40 τραυματίες και με τα λεωφορεία 250 άτομα προς τη Θεσσαλονίκη.
Ο αριθμός των νεκρών δεν μπορώ ακόμα να σας πω γιατί ερευνούν ακόμα τα βαγόνια. Αν και έχουν μπει σε όλα τα βαγόνια οι πυροσβέστες για να βάλουν τους τραυματίες και τώρα ξαναμπαίνουν για να δουν αν υπάρχουν νεκροί και να τους μεταφέρουν έξω. Δεν ξέρω αν θα είναι παραπάνω από 15 οι νεκροί αλλά θα είναι μεγάλος ο αριθμός». Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 15 άνθρωποι είναι νεκροί, ενώ υπάρχουν και 60 τουλάχιστον τραυματίες, οι 25 εκ των οποίων είναι σοβαρά.
- Πόσοι πύραυλοι έχουν απομείνει στο Ιράν; Η μεγάλη μείωση και οι τακτικές επιβίωσης της Τεχεράνης
- 25η Μαρτίου: Η άγνωστη καπετάνισσα Δόμνα Βισβίζη - Θυσίασε μυθική περιουσία για το '21 και πέθανε ζητιανεύοντας
- Δημοσιοποιήθηκε το βίντεο που τόσο δεν ήθελε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ - Η αντίδραση της Τζέσικα Μπίελ
- Κόπηκε το «Εδώ ΤV», δεν θα αποχαιρετήσει καν το κοινό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.