Για την δραματική κατάσταση που επικρατεί στα Τέμπη μίλησε στον ΣΚΑΪ ο Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας. «Πρόκειται για μετωπική σύγκρουση. Βρέθηκαν στην ίδια γραμμή οι δύο αμαξοστοιχίες. Η σύγκρουση ήταν ισχυρότατη και εκτροχιάστηκαν τα βαγόνια 1-2-3-4 Τα 1 και 2 δεν υπάρχουν πια. Υπάρχουν οι ρόδες που έχουν εκτιναχθεί και τα συντρίμμια άμορφα. Έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο περίπου 40 τραυματίες και με τα λεωφορεία 250 άτομα προς τη Θεσσαλονίκη.
Ο αριθμός των νεκρών δεν μπορώ ακόμα να σας πω γιατί ερευνούν ακόμα τα βαγόνια. Αν και έχουν μπει σε όλα τα βαγόνια οι πυροσβέστες για να βάλουν τους τραυματίες και τώρα ξαναμπαίνουν για να δουν αν υπάρχουν νεκροί και να τους μεταφέρουν έξω. Δεν ξέρω αν θα είναι παραπάνω από 15 οι νεκροί αλλά θα είναι μεγάλος ο αριθμός». Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 15 άνθρωποι είναι νεκροί, ενώ υπάρχουν και 60 τουλάχιστον τραυματίες, οι 25 εκ των οποίων είναι σοβαρά.
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.