Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος καταδικάστηκε για δύο απόπειρες βιασμού και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη δικαστική απόφαση, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso».
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας -όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα»- έδωσε το παρών στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων, όπου μαζί με την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου πήγαν να παρακολουθήσουν την παράσταση «Berlin Alexanderplatz», στην οποία παίζει ο γιος τους, Δημήτρης Φιλιππίδης.
Ωστόσο, κάποιοι λογαριασμοί στο Twitter δημοσίευσαν τη συγκεκριμένη είδηση αμέσως στο δημοφιλές μέσο και έτσι ο Πέτρος Φιλιππίδης αποχώρησε πριν ξεκινήσει η θεατρική παράσταση.
- Λεκτικός: Το «μήνυμα του διαβόλου» και το μοιραίο τσίμπημα του σκορπιού
- Χασάπης του Ροστόφ: Ο «Κόκκινος αντεροβγάλτης» που σκόρπισε θάνατο στη Σοβιετική Ένωση
- «Πέντε μισθούς»: Τα αστρονομικά χρήματα που κέρδιζαν οι μουσικοί σε πανηγύρια του '50
- Ηλικιωμένα αδέρφια παίζουν... σφαλιάρες live για περιουσία στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.