Νέα κινητοποίηση είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας, με τους διαδηλωτές να ζητούν να αποδοθούν ευθύνες για την τραγωδία στα Τέμπη. Επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 8 το βράδυ στην πλατεία Καραϊσκάκη μεταξύ διαδηλωτών και Αστυνομίας, έξω από τα γραφεία του ΟΣΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα κομμάτι της πορείας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, κατέβηκε προς τα γραφεία του ΟΣΕ, όπου και ακολούθησε σύγκρουση με δυνάμεις των ΜΑΤ. Ειδικότερα, ομάδα ατόμων άναψε φωτιές σε κάδους και εκτόξευσε αντικείμενα και βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με δακρυγόνα και κρότου λάμψης.
Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια:




Αξίζει να σημειωθεί πως η κυκλοφορία των οχημάτων έχει αποκατασταθεί στο μεγαλύτερο τμήμα του κέντρου της Αθήνας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις-πορείες διαμαρτυρίες που πραγματοποίησαν διάφορες συλλογικότητες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και την ημέρα της Γυναίκας.
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
- Σαντορίνη: Η «χρυσή» βιομηχανία των 2.000 γάμων και η ανατροπή με τους τουρίστες που εξαφανίστηκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.