Μενού
mpampis anagnostopoylos
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Απορρίφθηκε η αγωγή, που είχαν καταθέσει οι γονείς του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την αποκλειστική μέριμνα της μικρής Λυδίας, της κόρης της αδικοχαμένης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Από την άλλη έγινε δεκτό το αίτημα που είχε καταθέσει η μητέρα της 19χρονης Καρολάιν, Σουζάνα, σύμφωνα με την οποία ζητούσε η επικοινωνία ανάμεσα στη μικρή Λυδία και τους γονείς του Αναγνωστόπουλου να γίνεται, πλέον, με Skype ή με άλλα μέσα μία ώρα την εβδομάδα.

«Εκδόθηκε χθες η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία απορρίφθηκε η αγωγή των γονέων του πιλότου για την ανάθεση σε αυτούς της αποκλειστικής γονικής μέριμνας της μικρής Λυδίας. Έγινε δεκτή η αγωγή της μητέρας της Καρολάιν, με την οποία ζητούσε η επικοινωνία να γίνεται πλέον με Skype ή άλλα μέσα μία ώρα την εβδομάδα όπως όρισε το δικαστήριο κατόπιν συνεννόησης με τη μητέρα της Καρολάιν», είπε μιλώντας στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αλόννησο παραμένει ο πατέρας της Κάρολαιν, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο. Οι παιδοψυχολόγοι που έχουν εξετάσει τη μικρή Λυδία υποστηρίζουν πως το κατάλληλο περιβάλλον για το παιδί θα ήταν οι Φιλιππίνες και όχι η Αλόννησος. H Σουζάνα και η μικρή Λυδία έφυγαν από την Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα στις 9 Οκτωβρίου για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.