Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος των Μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενιδουνιάς, με φόντο την τραγωδία στα Τέμπη και τις τεράστιες ελλείψεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Γενιδουνιάς καταγγέλλει σε ανάρτησή του στα social media ο ΟΣΕ έδινε σήμερα, Δευτέρα (13/3), άδεια να κυκλοφορήσουν εμπορικά τρένα σε μη τηλεδιοικούμενο μέρος του δικτύου. Τελικά το δρομολόγιο ακυρώθηκε, μετά από παρέμβαση του σωματείου των μηχανοδηγών.
Η ανάρτηση του Κώστα Γενιδούνια στα social media έχει ως εξής:
«Χωρίς να έχει δοθεί καμία επιπλέον οδηγία ή διευκρίνιση, ο ΟΣΕ σήμερα έδινε άδεια να κυκλοφορήσουν εμπορικά τρένα σε μη τηλεδιοικούμενο μερος του δικτύου. Η παρέμβαση του Σωματείου μας καταλυτική, το δρομολόγιο ακυρώθηκε».
Κι όλα αυτά την ώρα που δεν έχει αποφασιστεί το πότε ακριβώς θα επανεκκινήσει ο σιδηρόδρομος στη χώρα, με τις πρώτες αμφίβολες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.