«Γυαλιά καρφιά» έγινε κατάστημα τροφίμων στη Νέα Ερυθραία καθώς σημειώθηκε έκρηξη βόμβας με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα όταν άγνωστοι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, προσέγγισαν κατάστημα με παραδοσιακά προϊόντα που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Βενιζέλου και Στροφυλίου έσπασαν υαλοπίνακα και πέταξαν μέσα εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος.
Από την έκρηξη έχουν προκληθεί εκτεταμένες υλικές ζημιές και κλιμάκιο του ΤΕΕΜ περισυνέλλεξε υπολείμματα. Το κατάστημα έχει καταστραφεί ολοσχερώς στο εσωτερικό του καθώς τόσο τα μηχανήματα όσο και το εμπόρευμα έχει υποστεί τεράστιες ζημιές. Το θετικό είναι πως δεν επεκτάθηκαν οι ζημιές ενώ δεν έχε αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- Στη μάχη κατά του ΑΙ η Τέιλορ Σουίφτ – Κατοχυρώνει νομικά τη φωνή και την εμφάνισή της
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Οι 47 ημέρες κόλασης του Σπύρου Μουστακλή – Τα φρικτά βασανιστήρια στο ΕΑΤ – ΕΣΑ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.