Μενού
geranos-mauroeidakos-pagoni
Γερανός, Ματίνα Παγώνη, Στράτος Μαυροειδάκος | @ΣΚΑΙ
  • Α-
  • Α+

Ενταση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΙ με αφορμή τη συμπεριφορά του αστυνομικού που οδηγούσε τον γερανό στην Ακαδημίας και πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί διαδηλωτής. Ο γ.γ. ειδικών φρουρών Αττικής, Στράτος Μαυροειδάκος, υποστήριξε για ακόμα μία φορά πως ο οδηγός συμπεριφέρθηκε «άκρως επαγγελματικά», κάτι που ενόχλησε την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, η οποία τον ρώτησε «αν ήταν το παιδί σας εκεί και περνούσε αυτό το φορτηγό με αυτή την ταχύτητα τι θα κάνατε;». 

«Tι λέτε κυρία Παγώνη! Αριστα έκανε ο συνάδελφος!», απάντησε ο Στράτος Μαυροειδάκος για να του πει η Ματίνα Παγώνη «δεν είναι δυνατόν να περνάς με αυτή την ταχύτητα». Ο κ. Μαυροειδάκος υποστήριξε για ακόμα μία φορά πως ο οδηγός του γερανού συμπεριφέρθηκε «άκρως επαγγελματικά» και η κυρία Παγώνη τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν με τέτοια ταχύτητα, μέσα από τόσο κόσμο να περνάς έτσι». 

«Δεν υπάρχει διαδήλωση εδώ. Οταν βγαίνει ένας πεζός στο δρόμο και βγάζει κάδους ο αστυνομικούς θα διώξει τους κάδους. Ο αστυνομικός δεν πλησιάζει κανέναν πολίτη. Ακρως επαγγελματική η συμπεριφορά του», επανήλθε εκ νέου ο Στράτος Μαυροειδάκος για να σχολιάσει κλείνοντας η Ματίνα Παγώνη: «Οταν κάποιος πρέπει να πάει στο σπίτι του οι προληπτικοί δεν πρέπει να βγαίνουν και να κάνουν αυτές τις δηλώσεις, υπάρχουν ανώτατα όργανα για κάθε υπηρεσία και κρίνεται ο καθένας μας». 

Τι ισχυρίστηκε ο οδηγός του γερανού 

Σύμφωνα με το STAR, ο οδηγός του γερανού είπε σε συναδέλφους του: «αν σταματούσα θα δεχόμουν επίθεση. Δε θα έβγαινα ζωντανός. Φοβήθηκα, δεν είχα άλλη επιλογή. Ίδιο περιστατικό βίωσα λίγα λεπτά πριν, Ακαδημίας και Ομήρου. Προσπαθούσαν να μου σπάσουν τα τζάμια και να μου πετάξουν μολότοφ και καπνογόνα. Εβλεπα τα χέρια τους. Μου φώναζαν "εδώ θα καείς ζωντανός". Εβαλα σειρήνα και κινήθηκα προς την Ακαδημίας για να απεγκλωβιστώ. Ακαδημίας και Αμερικής δέχομαι τη δεύτερη επίθεση. Δεν είδα τον πολίτη πίσω από τον κάδο καθώς δέχθηκα πρώτα επίθεση από τα δεξιά και ύστερα από τα αριστερά».