Την ανήλικη βαφτισιμιά του κατηγορείται ότι βίαζε 78χρονος, ο οποίος κρατείται ήδη προσωρινά στις φυλακές, καθώς μετά την απολογία του σε ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος. Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, ύστερα από καταγγελία 16χρονης στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Όπως κατήγγειλε η ανήλικη, ο 78χρονος νονός της προέβη κατ' επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της, αφού της προσέφερε, προηγουμένως, αλκοόλ και κάνναβη, καθιστώντας την ανίκανη να αντιδράσει.
Οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβησαν από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του επόμενου έτους, σε περιοχή της Χαλκιδικής, ενώ η ανήλικη βρισκόταν μόνη της με τον 78χρονο. Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος είναι γνωστός ως ταχυδακτυλουργός και παλιότερα έκανε διάφορες σχετικές επιδείξεις. Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία.
- Το μήνυμα Γεραπετρίτη στους Γερμανούς, η μεγάλη κινητοποίηση για το ΠΑΣΟΚ και η αγωνία του Τρύφωνα
- Πώς το Ισραήλ «εξόντωσε» τον Αλί Λαριτζανί, de facto ηγέτη του Ιράν – Η αποστολή 1.600 χλμ. μακριά
- Απεργία Ταξί: «Χειρόφρενο» για δεύτερη ημέρα σε όλη τη χώρα – Συγκέντρωση του ΣΑΤΑ και πορεία
- Καιρός σήμερα: Τι ώρα θα αρχίσουν οι βροχές στην Αττική – Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.