Μενού
maria_tsalla-montelo
Μαρία Τσάλλα, μοντέλο | Glomex
  • Α-
  • Α+

Σε αποκαλύψεις για τη «Μαρία Τσάλλα» προχώρησε ένα μοντέλο που συμμετείχε σε φωτογράφιση με τη γυναίκα που τελικά αποδείχθηκε πως είναι η Ρωσίδα κατάσκοπος Ιρίνα-Αλεξάντροβνα Σμίροβα, να είναι η φωτογράφος. Συγκεκριμένα, η Μαριλένα, μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Live News» και αποκάλυψε πως γνώρισε την κατάσκοπο αλλά και την εντύπωση που της προκάλεσε.

Όπως είπε δεν θυμάται πότε έγινε η πρώτη φωτογράφιση αλλά ήταν λίγο πριν ξεκινήσει το lockdown και ανέφερε πως η «Μαρία Τσάλλα» της συστήθηκε ως φωτογράφος που παρουσίαζε φουλάρια με τοπία και αναζητούσε μοντέλα για να διαφημίσει αυτά τα φουλάρια.

«Ήταν λίγο πριν ξεκινήσουν οι καραντίνες. Νομίζω λίγο πριν ή στα μέσα της πρώτης καραντίνας. Είχε κάνει αρχικά φωτογράφιση με μία φίλη μου και έτσι έγινε η σύσταση. Χρειαζόταν για φωτογράφιση μία ξανθιά κοπέλα με γαλάζια μάτια, η οποία ήταν η φίλη μου. Στη συνέχεια έψαχνε μία μελαχρινή, πιο μεσογειακή δηλαδή. Έτσι έκανε την επαφή η φίλη μου, οπότε και γνωριστήκαμε», είπε αρχικά το μοντέλο.

«Παρουσιαζόταν ως φωτογράφος και φωτογράφιζε τοπία. Όπως μου είχε πει λάτρευε την Ελλάδα και φωτογράφιζε διάφορα τοπία κυρίως παραλιακά σε νησιά και στα Νότια Προάστια. Μετά αυτά τα τοπία τα εκτύπωσε σε φουλάρια, σε κασκόλ και σε πασμίνες. Έψαχνε δύο κοπέλες να φωτογραφηθούν με αυτά τα φουλάρια να διαφημίσει τη δουλειά της», συμπλήρωσε.

«Δεν είδα κάτι περίεργο στη συμπεριφορά της»

Τέλος, η Μαριλένα μίλησε για τη συμπεριφορά της κατασκόπου όταν την επισκέφθηκε στο σπίτι της στο Παγκράτι, που όπως είπε ήταν πολύ ευγενική και δεν υπήρχε κάτι στη συμπεριφορά της, αλλά ούτε και στον χώρο που να την ανησυχήσει και να την κάνει να υποπτευθεί ότι κάτι δεν πάει καλά.

«Μίλησα με τη φίλη μου μίλησα απευθείας και όχι μαζί της, μου είπε αν ενδιαφέρομαι, της είπα ναι και απλά κανονίσαμε το ραντεβού και πήγα στο σπίτι της στο Παγκράτι. Ο χώρος ήταν καθαρός, η κοπέλα ήταν ευγενέστατη. Δεν είδα κάτι περίεργο στη συμπεριφορά της για να αγχωθώ ή να ανησυχήσω. Δεν μιλήσαμε πολύ. Μιλούσαμε στα αγγλικά. Είχε λατρεία στα ζώα και στην Ελλάδα. Μιλούσε συνέχεια για τη γάτα της και κατοικίδια. Δεν είπε κάτι περίεργο ούτε ρωτούσε πολλά, ούτε ήταν αδιάκριτη. Τυπικά πράγματα. Πήγα έκανα τη δουλειά μου. Μου κάλεσε ταξί. Περίμενα να έρθει το ταξί και έφυγα. Μου έστειλε το φωτογραφικό υλικό».