Μενού
kibotos
Glomex
  • Α-
  • Α+

Είχε πάρει... σβάρνα τους τηλεοπτικούς σταθμούς και μιλούσε για τον πατέρα Αντώνιο της Κιβωτού του Κόσμου, της οποίας ήταν τρόφιμος. Στην αρχή τον κατηγορούσε, και μετά άλλαξε ρότα υποστηρίζοντας τον τέως επικεφαλής της ΜΚΟ. Ο Ε.Σ. είναι ένας από τους συλληφθέντες στην υπόθεση βιασμού κι εκπόρνευσης της 14χρονης από τη δομή της Νέας Σμύρνης και οι συγγενείς του, μόνο από τα σύννεφα δεν έπεσαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας ο Ε.Σ. τραβούσε βίντεο με τον βιασμό της 14χρονης σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου. Με αφορμή την αποκάλυψη αυτή συγγενής του μίλησε στο Star και χρησιμοποίησε βαριές κουβέντες λέγοντας πως πρόκειται για «ένα παράσιτο, ζει εις βάρος άλλων».

«Εχει κάνει φυλακή τέσσερα χρόνια για ληστείες, κλοπές, εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς. Κανένας από την οικογένεια δεν θέλει να έχει επαφή μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα δημιουργούσε προβλήματα. Θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε. Να μείνει στη φυλακή. Εχει αδερφές, έχει ανιψιές σε τέτοια ηλικία. Πήγε σε ένα κοριτσάκι να το εκμεταλλευτεί. Μόνο αηδία μου προκαλεί αυτός ο άνθρωπος» συμπλήρωσε ο συγγενής του Ε.Σ.

Ο Ε.Σ. μαζί με τον μαστροπό «Ταχίρ» και έναν άλλο Ελληνα, κατηγορούνται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου, ενώ αναμένεται να εκδοθούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης από την ανακρίτρια.

Ο ρόλος του πρώην τρόφιμου της Κιβωτού

Ο ρόλος του, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, είναι ο εξής: «Ο “Ταχίρ” και ο Ε.Σ. κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (...) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (...) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (...). Ο “Ταχίρ” και ο Ε.Σ. ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA