Μενού
mikros aggelos
Μικρός Αγγελος | Glomex - Mega
  • Α-
  • Α+

«Θα παρελάσουμε μαζί, θα παίξουμε κρυφτό, κυνηγητό, θα ψαρέψουμε και τα τσιπουράκια», ευχάριστα είναι τα νέα για τον μικρό Άγγελο από τους Αρκιούς, το νησί των Δωδεκανήσων, ο οποίος θα παρελάσει στο πλαίσιο της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου μαζί με άλλους μαθητές. Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Άγγελος είναι ο μόνος μαθητής του ακριτικού νησιού, αλλά και το μόνο παιδί που διαβιώνει στο νησί. Φέτος, όμως, δε θα είναι μόνος του καθώς αναμένεται να παρελάσει με 13 μαθητές δημοτικού σχολείου από τη Βούλα.

Τα παιδιά του 1ου δημοτικού σχολείου Βούλας είναι προετοιμασμένα για τη «συνάντηση» που θα έχουν με τον Άγγελο, καθώς έχουν φτιάξει ήδη ζωγραφιές τις οποίες και θα του δώσουν όταν βρεθούν. Μάλιστα, παιδάκι μιλώντας στην τηλεόραση του Open ανέφερε ότι περιμένουν τον Άγγελο και στο σχολείο τους στη Βούλα, έτσι ώστε να μην είναι μόνος του στο ακριτικό νησί. Ενα άλλο παιδί συμπλήρωσε πως ανυπομονεί να γνωρίσει τον μικρό μαθητή, ο οποίος επί σειρά ετών παρέλαυνε μόνος του κατά τη διάρκεια των εθνικών επετείων.

Ο μικρός μαθητής είναι ενθουσιασμένος που θα συμμετέχουν και άλλα παιδιά μαζί του στην παρέλαση και αναμένεται, όπως είπε, να γνωρίσει ένα-ένα τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά και τους γονείς του. Η δασκάλα του, μιλώντας για τη γιορτή, ανέφερε ότι ο Άγγελος έχει ετοιμάσει και το δικό του ποίημα, το οποίο και θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Η πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης διοργανώνεται, όπως αναφέρεται, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Βούλας.