Μενού
traper
Glomex
  • Α-
  • Α+

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε γνωστός τράπερ, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από το crew αντίπαλου τράπερ, έξω από σινεμά στο οποίο είχε πάει με την φίλη του. Στο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο τράπερ τρώει αλύπητο ξύλο και σύμφωνα με την εκπομπή, το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια πολλών θαμώνων του σινεμά

Ο τράπερ με τη σύντροφό του αφού είδαν την ταινία, δέχτηκαν επίθεση από μία ομάδα οκτώ ατόμων. Η εν λόγω ομάδα είναι υποστηρικτές άλλου τράπερ, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν στα... πέριξ και παρακολουθούσε τον ξυλοδαρμό. Ο τράπερ δέχτηκε σκληρή επίθεση, και εκτός από τα χτυπήματα, δέχτηκε και ύβρεις. Την ώρα της επίθεσης, η φίλη του φώναζε από φόβο, ενώ στο τέλος, η ομάδα του έβγαλε τα ρούχα για να τον εξευτελίσει.

Στο βίντεο ακούγονται οι δράστες να του λένε, αφού τον έχουν πιάσει κι έχουν αρχίσει να τον δέρνουν «τι θα κάνεις τώρα μωρή πουτ...», ενώ ακούγεται η κοπέλα του να ουρλιάζει και την απειλούν κι αυτή να σκάσει για να μην φάει ξύλο. Στη συνέχεια, τον ξεγυμνώνουν και φωνάζουν «να ο κ... του, θα τον σκίσω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA