Μενού
astynomia - peripoliko
Περιπολικό αστυνομίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στα χέρια των αστυνομικών της ΟΠΚΕ έπεσε σήμερα, Δευτέρα, το πρωί ένας 65χρονος που κατηγορείται πως λίγο νωρίτερα είχε αποπειραθεί να βιάσει μία ανήλικη κοπέλα στον Ασπρόπυργο, ενώ τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα ξύλο όταν εκείνη αντιστάθηκε. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο 65χρονος το πρωί πήγε στο σπίτι της ανήλικης και με τη βία την υποχρέωσε να τον ακολουθήσει ως το αυτοκίνητό του, μεταφέροντάς τη, στη συνέχεια, στο σπίτι του.

Εκεί αποπειράθηκε να τη βιάσει, με την ανήλικη να αντιστέκεται απωθώντας τον. Τότε ο 65χρονος την χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο στο κεφάλι τραυματίζοντάς την. Λίγο αργότερα, η ανήλικη απεγκλωβίστηκε και απομακρύνθηκε πεζή από το σημείο, ώσπου εντοπίστηκε να κινείται σε κεντρικό δρόμο της περιοχής από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή.

Οι αστυβνομικοί την οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου και στη συνέχεια άνδρες της ΟΠΚΕ  αξιοποιώντας τις πληροφορίες που συνέλεξαν από το θύμα αναφορικά με το δράστη, τον εντόπισαν έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου, όπου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.