Μενού
OASA - leoforeio
Λεωφορείο του ΟΑΣΑ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αρκετά είναι τα προβλήματα που εμφανίζονται, μεταξύ άλλων, και στα λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), καθώς μετά τις καταγγελίες που γίνονται ότι οι οδηγοί τα κατασκευάζουν μόνοι τους, αλλά και ότι οι πόρτες ξεκολλούν από μόνες τους όταν βρίσκονται εν κινήσει, μία νέα υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει τον Οργανισμό για την κατάσταση των συγκοινωνιών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες δύο επιβάτες της λεωφορειακής γραμμής Χ95 το βράδυ της Τετάρτης (29/3) έζησαν στιγμές τρόμου όταν μέρος της οροφής του λεωφορείου κατέρρευσε πάνω τους. 

Παρά το σοκαριστικό συμβάν, το «ευτυχές» στην υπόθεσή τους ήταν ότι το κομμάτι της οροφής δεν ήταν βαρύ και δεν τραυματίστηκαν από την πτώση του καλύμματος της οροφής. Το περιστατικό συνέβη όταν το λεωφορείο που κινούταν με προορισμό το Αεροδρόμιο, διερχόταν από τη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής και έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστε συνθήκες το κομμάτι της οροφής.

leoforeio x95
Λεωφορείο Χ95 | Facebook

Το δρομολόγιο συνεχίστηκε κανονικά χωρίς κάποια παρέμβαση του οδηγού, με το κομμάτι της οροφής να βρίσκεται στα καθίσματα μέχρι την άφιξη του λεωφορείου στο Αεροδρόμιο, σύμφωνα με το Athens Transport.