Μενού
biasmos-anilikis
Βιασμός ανήλικης | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η μητέρα της 6χρονης από το Πέραμα που φέρεται να έπεσε θέμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 43χρονο Ιρακινό, μίλησε για τον εφιάλτη που βίωσε το παιδί της στα χέρια του παιδόφιλου, τον οποίο είχε βάλει στο σπίτι της καθώς τον εμπιστευόταν τυφλά. Η μητέρα του κοριτσιού φιλοξενήθηκε από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τα λεγόμενά της συγκλόνισαν.

Η μητέρα της 6χρονης είπε ότι τον συλληφθέντα που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου, «τον γνωρίζω πέντε χρόνια. Κάναμε πολλή κολλητή παρέα. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαιώματα».

Σχετικά με το περιστατικό, περιέγραψε ότι «εκείνες τις ημέρες είχα την κορούλα μου με πυρετό. Γυρνώντας από το ΙΚΑ, η κόρη μου μου είπε να σταματήσουμε στο μαγαζί του, μιας και το σπίτι μας είναι κοντά. Του ζήτησα κάποια στιγμή ένα θερμόμετρο για να δω αν έχει πυρετό το παιδί και να φύγουμε για το σπίτι. Στον 43χρονο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Μου είπε “εντάξει, παιδί μου, θα βάλω εγώ θερμόμετρο στο παιδί” και το πήρε μαζί του στην αποθήκη».

Συμπλήρωσε πως «μιλούσα στο τηλέφωνο με μια εξαδέλφη μου. Χρονομέτρησα ακριβώς δύο λεπτά. Πήγα στην αποθήκη και είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και εκείνον να την χαϊδεύει. Ήταν χάιδεμα ακατάλληλο για παιδί, ήταν σεξουαλική παρενόχληση» είπε η μητέρα.

Είπε ότι δεν έκανε καταγγελία αμέσως, καθώς «περίμενα με την μητέρα μου, για να σχολάσει ο πατριός μου από την δουλειά, για να πάμε να τον καταγγείλω. Το παιδί ήταν ταραγμένο και μου έλεγε “μαμά, με έπιανε σε σημεία που δεν έπρεπε”».

Κληθείσα να σχολιάσει αναφορές πως έχει ασκηθεί δίωξη και σε βάρος της για συνέργεια, είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο, δεν έχει λάβει σχετικό έγγραφο από την Δικαιοσύνη και πως διάβασε σχετική αναφορά στο διαδίκτυο, τονίζοντας πως «σας ορκίζομαι ότι ποτέ δεν μου είχε δώσει δικαιώματα, αλλιώς δεν θα το πήγαινα το παιδί. Είμαι μια μητέρα που μεγαλώνω το παιδί μόνη μου και το έχω πάντα μαζί μου».