Μενού
astynomia - peripoliko
Περιπολικό Αστυνομίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Υπο ιατρική παρακολούθηση είναι οι τρεις ανήλικοι που τραυματίστηκαν στη συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο. Και οι τρεις έχουν θλαστικά τραύματα με τον έναν εξ αυτών, τον μικρότερο σε ηλικία να έχει δεχθεί χτύπημα με σφυρί.

Συγκεκριμένα ο 14χρονος τραυματίας νοσηλεύεται στο Παίδων σε καλή κατάσταση, έχοντας εκδορές στο μάγουλο που όπως λέει ο ίδιος έγιναν μετά από το χτύπημε που δέχθηκε με το σφυρί. Στο ίδιο νοσοκομείο είναι και ο 16χρονος που έχει θλαστικό τραύμα στο μέτωπο δίπλα στο φρύδι με τη γενική κατάστασή του να είναι καλή. Ο τρίτος τραυματίας, ηλικίας 17 ετών έχει διακομιστεί στον Ευαγγελισμό έχοντας μικροτραυματισμο στο φρυδι.

Η έκταση του άγριου επεισοδίου προκάλεσε συναγερμό στις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες μαζί με κλιμάκιο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να παραλάβουν του τραυματίες από το δημοφιλές εμπορικό κέντρο. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες στην περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν τα αίτια που οδήγησαν στο αιματηρό περιστατικό μεταξύ των ανηλίκων με τους τρεις τραυματίες. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό ατόμων, που θα δώσουν περισσότερες απαντήσεις για τη συμπλοκή.