Κατέθεσε για έκτη φορά η 12χρονη από τα Σεπόλια που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, κατόπιν αιτήματος των δικηγόρων της. Κλιμάκιο του Ανηλίκων μετέβη εκτός Αττικής προκειμένου να μεταφέρει το παιδί στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει. Η 12χρονη έμεινε στο γραφείο για αρκετές ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε τα ονόματα ακόμα δέκα εμπλεκομένων στην πρωτοφανή υπόθεση. Η νέα αυτή κατάθεσή της, είναι ικανή να πυροδοτήσει εξελίξεις με άσκηση νέων ποινικών διώξεων κατά των προσώπων που αναγνώρισε και νέο γύρο συλλήψεων.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, υπάρχουν πληροφορίες και για την εμπλοκή ενός άνδρα που είναι ιδιοκτήτης μικρού τηλεοπτικού σταθμού με έδρα την Αθήνα και το πρόσωπό του το έχει αναγνωρίσει η 12χρονη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κοριτσάκι φέρεται να έχει πει ότι συνάντησε τον ιδιοκτήτη σε ταβέρνα και στη συνέχεια να μετέβησαν σε ξενοδοχείο. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο το παιδί να μίλησε για τον συγκεκριμένο άνθρωπο στην τελευταία της κατάθεση.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.