Μενού
sepolia
Σεπόλια | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Κατέθεσε για έκτη φορά η 12χρονη από τα Σεπόλια που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, κατόπιν αιτήματος των δικηγόρων της. Κλιμάκιο του Ανηλίκων μετέβη εκτός Αττικής προκειμένου να μεταφέρει το παιδί στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει. Η 12χρονη έμεινε στο γραφείο για αρκετές ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε τα ονόματα ακόμα δέκα εμπλεκομένων στην πρωτοφανή υπόθεση. Η νέα αυτή κατάθεσή της, είναι ικανή να πυροδοτήσει εξελίξεις με άσκηση νέων ποινικών διώξεων κατά των προσώπων που αναγνώρισε και νέο γύρο συλλήψεων.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, υπάρχουν πληροφορίες και για την εμπλοκή ενός άνδρα που είναι ιδιοκτήτης μικρού τηλεοπτικού σταθμού με έδρα την Αθήνα και το πρόσωπό του το έχει αναγνωρίσει η 12χρονη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κοριτσάκι φέρεται να έχει πει ότι συνάντησε τον ιδιοκτήτη σε ταβέρνα και στη συνέχεια να μετέβησαν σε ξενοδοχείο. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο το παιδί να μίλησε για τον συγκεκριμένο άνθρωπο στην τελευταία της κατάθεση.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.