Στις φλόγες τυλίχτηκαν 4 οχήματα στο Ηράκλειο Κρήτης το βράδυ της Ανάστασης, ενώ από το... «εκρηκτικό κλίμα» προκλήθηκαν σε διάφορα σημεία μικρές εστίες φωτιάς. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην οδό Στράβωνος, στην περιοχή της Θερίσου, τέσσερα οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες, με αποτέλεσμα να προκληθούν σε αυτά ζημιές, σε άλλα μικρότερης και σε άλλα μεγαλύτερης έκτασης. Στο σημείο κλήθηκε και Επιχείρησε η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και έξι υπαλλήλους. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνά το ακριτικό τμήμα.
Επιπλέον, η Πυροσβεστική κλήθηκε να παρέμβει σε πολλές περιοχές του νομού από τις 12.01 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 1.40 σε περιστατικά στην Χερσόνησο, στις Μοίρες, στις Βούτες, στο Τσαλικάκι και στην πόλη του Ηρακλείου, στην οδό 1821 και στα Καμίνια. Ευτυχώς, σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής, δεν σημειώθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί, με εξαίρεση τα οχήματα στην οδό Στράβωνας.
- Έρχεται ισχυρό Ελ Νίνιο: Πιθανότητες για το πιο έντονο εδώ και 75 χρόνια - Η εκτίμηση για την Ελλάδα
- Η ανατριχιαστική εικόνα της NASA: Τι είδε το ρομπότ της όταν κοίταξε κάτω από τον γκρεμό του Άρη
- Ζουν ακόμα άνθρωποι εδώ; Η πόλη-φάντασμα που καίγεται εδώ και 64 χρόνια
- «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου έδωσε πουρμπουάρ 5.000 δραχμές»: Ο κ. Μιχάλης αφήνει την εστίαση μετά από 46 χρόνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.