Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο 17χρονος και ο 18χρονος στη Χαλκιδική, για τους οποίους ένας 16χρονος έκανε καταγγελία ότι τον ξυλοκόπησαν και τον έδεσαν σε δέντρο. Οι δύο νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους στον ανακριτή Πολυγύρου.
Το περιστατικό φέρεται πως έγινε, καθώς όπως αναφέρεται, ο 16χρονος τους χρωστούσε χρήματα. Ενώπιον του ανακριτή, οι κατηγορούμενοι φέρονται να απολογήθηκαν ότι δεν είχαν πρόθεση να προκαλέσουν κακό στον ανήλικο καταγγέλλοντα, αλλά να τον εκφοβήσουν ώστε να επιστρέψει τα χρήματα.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, επρόκειτο για 50 ευρώ που φαίνεται να είχε δανειστεί ο 16χρονος από τον 17χρονο, με τον δεύτερο να καταγγέλλεται ότι αξίωσε στη συνέχεια 400 ευρώ.
Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής τους σε αστυνομικό τμήμα.
- Η τάπα του Γεραπετρίτη στον Μακάριο, η ανανέωση της ελληνογαλλικής συμφωνίας και το σιωπητήριο της Καρυστιανού
- Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Ιωάννινα: Άνοιξαν πυρ κατά βίλας - Πληροφορίες και για καταδίωξη
- Βιολάντα: Πολλά τα ερωτήματα μετά τις αποκαλύψεις για πολύμηνη διαρροή προπανίου
- Φωτεινή Αθερίδου: «Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά 25. Όσο πιο μικρή ήμουν, τόσο υπέφερα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.