Μενού
pispirgkou
Ρούλα Πισπιρίγκου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για τις υποψίες και τους προβληματισμούς των γιατρών σχετικά με τα επεισόδια που υπέστη η Τζωρτζίνα, μίλησε η εντατικολόγος του νοσοκομείου του Ρίου, Αλεξία Παπαθεοδωρόπουλου, καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας του παιδιού της.

Η γιατρός, η οποία χαρακτήρισε «ψύχραιμη» και «ψυχρή» τη μητέρα, είχε εξετάσει το παιδί μετά την ανακοπή που υπέστη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο τον Απρίλιο του 2021 ενώ την παρακολουθούσε και όλο το διάστημα που η μικρή νοσηλεύτηκε στην Παιδιατρική κλινική του Ρίου.

Συγκεκριμένα, η μάρτυρας μετά από σχετική ερώτηση της πολιτικής αγωγής απάντησε πως: «Μάς είχαν προβληματίσει τα επεισόδια. Δεν είχαμε ιατρική αιτιολογία ούτε είχε καταφέρει ποτέ κάποιος γιατρός να τα δει. Δεν υπήρχε εξήγηση.

Δικηγόρος: Έγινε συζήτηση για ιατρικό παράδοξο ή επέμβαση εξωγενούς παράγοντα;

Μάρτυρας: Ναι υπήρχε ιατρικό παράδοξο και ναι, σκεφτήκαμε ότι μπορεί να έχει υπάρξει εξωγενής παράγοντας.

Η μάρτυρας περιέγραψε την κατηγορούμενη ως μια μάνα που αντιμετώπιζε ψυχρά το θέμα του παιδιού της.

Δικηγόρος: Η μητέρα πώς σας φάνηκε; Ποια ήταν η εικόνα της;

Μάρτυρας: Η μητέρα ήταν ψύχραιμη, έως ψυχρή, λιγομίλητη και αποστασιοποιημένη. Πρακτικά δυσκολευόταν να εκφράσει το συναίσθημα της, ήταν μια μάνα που αντιμετώπιζε ψυχρά το θέμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.