Μενού
ferrari
Ferrari | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει οι δύο συλληφθέντες, με καταγωγή από τη Μάνη, που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ εκτέλεση του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ τον Απρίλιο του 2021.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες είχε στην κατοχή του μία πολυτελή Ferrari, η οποία εκτιμάται πως κοστίζει γύρω στα 180.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο όχημα είχε τραβήξει το ενδιαφέρον των Αρχών, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος κατηγορούμενος είχε αναρτήσει φωτογραφία με τη Ferrari στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μέχρι στιγμής η αστυνομική έρευνα δεν έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως έφτασε το όχημα στην κατοχή του.

Δολοφονημένος ο πρώην ιδιοκτήτης της Ferrari

Ωστόσο, εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως το εν λόγω όχημα αρχικά βρισκόταν στην κατοχή επιχειρηματία προτού καταλήξει στα χέρια ενός εκ των δύο συλληφθέντων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ferrari ανήκε σε άτομα του περιβάλλοντος του επιχειρηματία και μετά τη δολοφονία του βρέθηκε στην κατοχή του 40χρονου.

Στη δικογραφία γίνεται αναφορά για τη σχέση του κατηγορούμενου με τον επιχειρηματία, καθώς φαίνεται ότι ο 40χρονος ήταν από τα άτομα που είχαν επικοινωνήσει τελευταία μαζί του και μάλιστα του είχε ζητήσει να αναλάβει να του πουλήσει προστασία στα καταστήματα που διέθετε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA