Μενού
karaibaz
Γιώργος Καραϊβάζ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε η δικηγόρος της αδερφής και της μητέρας του, Ρόη Παυλέα επισημαίνοντας: «Είχε ζητηθεί από την ΕΥΠ να παρακολουθούνται αυτός, ένας αστυνομικός και ένας ποινικός». Όπως δε τόνισε κανείς από τους τρεις δεν βρίσκονται πια στη ζωή.

Η Ρόη Παυλέα, είπε πως η μητέρα και η αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ περιμένουν τις εξελίξεις και της είπαν πως θέλουν να ανακαλύψουν όλους τους ενόχους όσο ψηλά και αν βρίσκονται. «Η μητέρα του πηγαίνει κάθε μέρα στον τάφο του και η αδελφή του τον βλέπει κάθε βράδυ στον ύπνο της» σημείωσε, μιλώντας στο MEGA. 

Εστιάζοντας στις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, η κυρία Παυλέα ανέφερε πως η ΕΥΠ είχε ζητήσει από την κυρία Ράικου να παρακολουθούνται ο Γιώργος Καραϊβάζ, ένας αστυνομικός και ένας ποινικός.

«Έχουμε κάνει δήλωση της παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας. Σήμερα θα πάρουμε τη δικογραφία. Η μητέρα και η αδελφή θέλουν να αποκαλυφθούν οι ηθικοί αυτουργοί» σημείωσε.

Στη φυλακή τα δύο αδέρφια 

Στο μεταξύ, τα δύο αδέρφια που συνελήφθησαν για τη δολοφονία, μετά την απολογία τους που διήρκεσε περίπου έξι ώρες οδηγήθηκαν στη φυλακή. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την μαραθώνια απολογία τους ακολούθησε σύσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα που διήρκεσε περίπου δυόμιση με τρεις ώρες. Επίσης σήμερα αναμένεται να δηλώσει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας στην ανάκριση η χήρα του δημοσιογράφου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA