Μενού
karaivaz
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τα ακριβά γούστα του 40χρονου που συνελήφθη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και, μαζί με τον αδερφό του, βρίσκονται ήδη προφυλακισμένοι έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία συνεχίζει τις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του T-live, ο 40χρονος αγόρασε μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου, δύο διαμερίσματα στον Γέρακα. Η πρώτη αγορά έγινε επτά μήνες μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, τον Νοέμβριο του 2021. Αφορά στην αφορά μιας μεζονέτας 100 περίπου τετραγωνικών μέτρων, την οποία φέρεται να αγόρασε για 40.000 ευρώ.

Περίπου 14 μήνες μετά, τον περασμένο Φεβρουάριο ο 40χρονος, πληρώνοντας πάλι με μετρητά, αγόρασε, από τους ίδιους πωλητές, ένα διαμέρισμα 65 τετραγωνικών μέτρων, έναντι του ποσού των 30.000 χιλιάδων ευρώ και περίπου στο ένα τρίτο της αντικειμενικής αξίας  του.

Στην ίδια γειτονιά, 300 μέτρα από το σημείο όπου βρίσκονται τα δυο αυτά νεοαποκτηθέντα διαμερίσματα, βρίσκεται η διεύθυνση που ο 40χρονος δηλώνει ως τόπο κατοικίας του. Πρόκειται για πολυτελές διαμέρισμα το οποίο ανήκει στη σύζυγό του και διαθέτει και πισίνα.

Το μυστήριο με την κόκκινη Ferrari

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο 40χρονος κυκλοφορούσε με μια κόκκινη Ferrari και ανέβαζε σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι απόκτησε το πολυτελές όχημα από 10.000 έως 50.000 ευρώ αν και η πραγματική του τιμή είναι περίπου 180.000 ευρώ! Σημειώνεται ότι το πολυτελές όχημα άνηκε σε επιχειρηματία που δολοφονήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στη βορειοανατολική Αττική και το πως έφτασε στην κατοχή του 40χρονου δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ημέρες προτού συλληφθεί ο 40χρονος είχε δώσει την κόκκινη Ferrari σε άλλο άτομο κι εκείνο του είχε δώσει άλλο όχημα για να κυκλοφορεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο 40χρονος δεν κυκλοφορούσε μόνο με αυτή τη Ferrari αλλά και με άλλα πέντε πολυτελέστατα και γρήγορα αυτοκίνητα.

Εκτός από τα οχήματα και τα σπίτια των κατηγορούμενων, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει και τα πρατήρια υγρών καυσίμων που διαχειριζόταν ο 40χρονος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA