Μενού
dolofonia karaibaz
Δολοφονία Καραϊβάζ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Κοινά σημεία μεταξύ της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, με την εκτέλεση του 39χρονου επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην εμπορία καυσίμων τον Ιούνιο του 2022 βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει το Mega, οι ύποπτοι για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, η οποία σημειωτέον σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2021, κυκλοφορούσαν εκείνη την περίοδο ελεύθεροι, με τους νομικούς εκπροσώπους της οικογένειας του 39χρονου επιχειρηματία να εκφράζουν υπόνοιες ότι, πιθανόν πίσω από το συμβόλαιο θανάτου του επιχειρηματία από το Γέρακα, ήταν ένας από τους κατηγορουμένους για φυσική αυτουργία στη δολοφονία Καραϊβάζ.

Τον παραπάνω ισχυρισμό τον εκφράζει η νομική εκπροσώπηση του 39χρονου, καθώς ήταν γνωστοί μεταξύ τους και τού είχε προτείνει (σ.σ. ο κατηγορούμενος για τη φυσική αυτουργία στη δολοφονία του δημοσιογράφου) τρεις ημέρες πριν τη δολοφονία του και σε ένα ταξίδι που είχαν κάνει στη Σαντορίνη να αφαιρέσει τη φρουρά του που αποτελούνταν από επίορκους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρεται, του παρέταξε το συγκεκριμένο επιχείρημα με το πρόσχημα ότι οι επίορκοι αστυνομικοί θα φοβόντουσαν σε περίπτωση που λάμβανε χώρα μία απόπειρα δολοφονίας του.

Μυστήριο με τις κλειστές κάμερες 

Η οικογένεια θεωρεί πως είναι αρκετά περίεργο το γεγονός πως οι κάμερες ήταν κλειστές ακριβώς τις ημέρες που έγινε η επίθεση και ο ίδιος ο 39χρονος το γνώριζε. Όπως αποκάλυψε το Mega, ο άνθρωπος που όπως λέει η οικογένεια, γνώριζε για τις κάμερες και ζήτησε να φύγει η φρουρά, τώρα έχει αναλάβει δύο από τα βενζινάδικα.

Επιπλέον, ρωτήθηκε η πλευρά της οικογένειας για το πώς γνώριζε το θύμα τον  40χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία Καραϊβάζ, και η απάντηση ήταν πως γνωρίζονται από έναν αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στο μηχανάκι της επίθεσης δεν αναγράφεται στη δικογραφία και υπάρχει μόνο η κατάθεση  ενός υπαλλήλου που αναγνωρίζει πως είναι η συγκεκριμένη μάρκα αλλά κανείς δεν γνωρίζει εάν είναι κλεμμένο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάποιο από τα αναφερόμενα πρόσωπα είχε τέτοιο μηχανάκι ή ένας άλλος είχε δείξει ενδιαφέρον για να το αγοράσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA