Μενού
dolofonia-karaibaz
Δολοφονία Καραϊβάζ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στα χέρια των αστυνομικών Αρχών βρίσκεται η ατζέντα της επιχείρησης ενός εκ των δύο συλληφθέντων και προφυλακισμένων για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Στην εν λόγω ατζέντα, όπως αναφέρει το Open, έγραφε το πρόγραμμα και τις εργασίες που έπρεπε να κάνει η επιχείρηση καθαρισμού, στην οποία και εργαζόταν και επικαλέστηκε ότι στις 8 και 9 Απριλίου, παραμονή και ημέρα δολοφονίας του δημοσιογράφου, ήταν στην περιοχή που διαμένει ο Γιώργος Καραϊβάζ. Ωστόσο, στην εν λόγω ατζέντα υπάρχει μία σημείωση, που ενδέχεται να δρομολογήσει νέες εξελίξεις.

Στη σημείωση γράφει, μεταξύ άλλων, «φυλλάδια» και τη γράφει μία μέρα πριν την εκτέλεση του έμπειρου αστυνομικού ρεπορτέρ. Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι ότι η σημείωση έχει γραφτεί με διαφορετικό χρώμα στυλό σε σχέση με άλλες σημειώσεις

 

Το κοινό πρόσωπο με τη δολοφονία του 39χρονου στον Γέρακα

Κοινά σημεία μεταξύ της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, με την εκτέλεση του 39χρονου επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην εμπορία καυσίμων τον Ιούνιο του 2022 βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει το Mega, οι ύποπτοι για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, η οποία σημειωτέον σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2021, κυκλοφορούσαν εκείνη την περίοδο ελεύθεροι, με τους νομικούς εκπροσώπους της οικογένειας του 39χρονου επιχειρηματία να εκφράζουν υπόνοιες ότι, πιθανόν πίσω από το συμβόλαιο θανάτου του επιχειρηματία από το Γέρακα, ήταν ένας από τους κατηγορουμένους για φυσική αυτουργία στη δολοφονία Καραϊβάζ.

Τον παραπάνω ισχυρισμό τον εκφράζει η νομική εκπροσώπηση του 39χρονου, καθώς ήταν γνωστοί μεταξύ τους και τού είχε προτείνει (σ.σ. ο κατηγορούμενος για τη φυσική αυτουργία στη δολοφονία του δημοσιογράφου) τρεις ημέρες πριν τη δολοφονία του και σε ένα ταξίδι που είχαν κάνει στη Σαντορίνη να αφαιρέσει τη φρουρά του που αποτελούνταν από επίορκους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρεται, του παρέταξε το συγκεκριμένο επιχείρημα με το πρόσχημα ότι οι επίορκοι αστυνομικοί θα φοβόντουσαν σε περίπτωση που λάμβανε χώρα μία απόπειρα δολοφονίας του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA