Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Καραμανδάνειο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται ένα 5χρονο κοριτσάκι, που το απόγευμα του Σαββάτου (6/5) τραυματίστηκε σοβαρά στην παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το κοριτσάκι λίγο έλειψε να χάσει το μάτι του, όταν σκόνταψε και έπεσε πάνω σε σίδερα που εξείχαν ανάμεσα σε τσιμέντα.

Σύμφωνα με τον πατέρα του κοριτσιού, το παιδί έσκισε το πρόσωπό του ακριβώς δίπλα στο μάτι του, ενώ αργότερα από τις εξετάσεις φάνηκε πως έχει υποστεί κάταγμα κρανίου.

paidiki-xara
ilialive.gr

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 6 το απόγευμα.

«Ήταν περίπου 50 παιδιά με τους γονείς τους στο χώρο και έπαιζαν. Υπήρχε και ένα πάρτι εκεί παιδικό. Η κόρη μου σκόνταψε στο έδαφος και έπεσε πάνω στο τσιμέντο όπου εξείχαν τα σίδερα και τραυματίστηκε. Άμεσα την πήγαμε στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας και από εκεί στο νοσοκομείο του Πύργου. Τώρα είμαστε στο “Καραμανδάνειο” όπου νοσηλεύεται και περιμένουμε να δούμε από τις εξετάσεις πέρα από το σκίσιμο στο μάτι, τι άλλο έχει υποστεί γιατί υπάρχει κάταγμα στο κρανίο» ανέφερε. 

paidiki-xara1
ilialive.gr

Η οικογένεια αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του δήμου για το συμβάν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.